Week 39


Een heerlijke avondwandeling met Kees, prachtig hoe de lage zon dan de onderste blaadjes van de bomen in het licht zet!

Kees maakte deze heerlijke nasi, met kha satehsaus.
Zelf maakte ik deze week bruchetta. een van mijn favorieten.
Nog altijd wordt hier fijn afgewisseld: Tim kookt 1xper week, Evaline kookt 1xper week waardoor niet alle belasting hier in naar ons gaat. We kiezen wel zelf wat we willen maken.

Een wandeling in het stadswandelpark in Eindhoven laat de eerste tekenen van herfst duidelijk zien. Alweer op het bruggetje een foto gemaakt. In de avond voor ik naar huis rij, eet ik in Eindhoven: bijkomen, opladen en vooral zonde file naar huis. Of ik er nu 75 minuten over rij met files of 45 minuten zonder files…. de keuze is simpel voor mij.

Een gezellige wandeling met de hondjes. Twee dagen goed en fijn gewerkt. Het huis schoon gemaakt. Met Kees een wandeling en samen muziek gemaakt. Gewandeld met vriendin. Ukelele gespeeld met buuf. En daarnaast duik ik vol in de opleiding. Theorie leren, praktijk oefenen. Dankbaar dat ik zo iets moois mag gaan leren en bij mensen mag gaan doen.
Deze week leerden we buik en borst. De eerste keer vroeg ik me af: leer ik dit ooit, maar na goede uitleg, rustig kijken, oefenen in de lucht en bij de mede cursisten… ja hoor… ook deze gaat helemaal goed komen. Mooi om zo uitgedaagd te worden!