Week 40


Blijkbaar hebben we heel veel heel lekker gegeten, deze week maakte ik er graag foto’s van!!!
De altijd heerlijke bruchetta met kip. Tim maakte heerlijke kip met knoflookcitroenboter en boontjes. De avond die Kees en ik samen thuis waren, maakte ik een heerlijk gerecht van witlof, gehakt, spekjes en kaas. We eten altijd erg lekker, maar ook heel gevarieerd.
Regelmatig vinden we nieuwe recepten die dan uitgeprobeerd worden. Meestal met goed resultaat, we kennen immers onze smaak intussen wel! De avond met Kees samen vulde zich met een heerlijke wandeling, samen olie besteld die ik voor de behandeling nodig heb en muziek gemaakt.

Op dinsdag alweer een heerlijke dag in Eindhoven. De hele ochtend lag ik model voor voorbeeld en oefenen. De hele middag mocht ik kijken en oefenen. Heerlijk zo een verwendag. Voor de hele voorkant kennen we nu de aanrakingsmethode. Wat ben ik blij om elke dag thuis te oefenen, zo wordt het steeds een beetje gemakkelijker en kan ik de nieuwe informatie er gemakkelijk bij op nemen.
In de avond voor de thuisreis at ik haring met sla. immers 3 oktober, grin!
Thuis leren uit het theorieboek, een uittrekstel schrijven, vaak met 1 of beide katten in de buurt. Pepsie nam het hoofdstuk over aanraken wel erg letterlijk en kroop lekker in een holletje van mijn benen!!!

Op vrijdag was daar onze jaarlijkse ontmoeting. mijn lieve peettante kwam uit Zutphen met de trein naar Breda. Daar hebben we een heerlijk lunch genomen. Eindeloos bijgepraat en vol aandacht en plezier bij elkaar geweest. Op de terugweg naar het station in het park heb ik haar handen gemasseerd. Zo kon zij een beetje ervaren hoe het is als ik mensen een behandeling geef. Ze werd er een beetje stil van, zei ze. Wauw… zo mooi om dit te mogen doen!
Op mijn werk twee heel goede dagen gehad. Vooral onder de indruk van de bijeenkomst met ons team om samen over een casus te sparren.
En verder heb ik samen met Kees en Tim gisteren de tuin flink onder handen genomen.
Hedera gesnoeid, onkruid gewied, gras geverticuteerd, bloembakken opgeruimd, barbecue schoongemaakt, lichtjes opgeruimd, geveegd, bank in het huisje, tuinkussens naar binnen. Veel struiken gesnoeid. Geveegd en tot slot de kabouters samen bij elkaar gezet.