Week 38



Wat was het heerlijk weer, samen met Kees en Tim gewandeld bij Surrea. Paddenstoelen, de eerste herfstkleuren en heide wisselden elkaar af.
In de avond aten we nog heerlijk buiten, tot de donkere wolken hun regen los lieten. Pepsie en Maxi kwamen snel bij ons in het huisje zitten!

Het wordt alweer wat kouder buiten, dus kruipen we weer vaker binnen bij elkaar. Ieder zo zijn favoriete plekje!


Deze week de 2e lesdag. In de ochtend theorie, in de middag leerden we de aanrakingsmethode voor benen en voeten. Wat is het toch heerlijk om nieuwe dingen te mogen leren. Tussen de middag een wandeling, kwam ik deze prachtige muurschildering tegen. De paddenstoelen en natuurlijk weer vanaf dat bruggetje. In de avond haalde ik vers en koel bij AH wat te eten en at t lekker in het stadswandelpark op.  Vlakbij het radiomonument.
Ik heb een massagetafel aangeschaft, met de goede dekens erop. Samen met een uniform, wat muziek en etherische olie in een aangenaam warme kamer, ben ik er helemaal klaar voor.
Wat vond ik het spannend om de eerste keer te oefenen op mijn vriendin. Maar zij zakte helemaal weg in heerlijke ontspanning en wil graag nog eens mijn proefdier zijn!
Natuurlijk zijn ook Kees, Tim en Evaline bereid om mij alle mogelijkheid te geven om te oefenen. Zo fijn. Ondertussen baan ik mij een weg door de theorie. Alles bij elkaar ben ik nog steeds superblij en dankbaar dat ik dit mag doen.
De rest van de week was ik aan het werk, herstellen, de tuin onderhouden en bellen met lieve mensen.
De avond samen met Kees hebben we een rondje gewandeld en een stukje verder gekeken naar de serie. Vandaag knipte ik weer zijn haren en verzorgde ik zijn voeten. Zo prettig om dit gewoon lekker zelf te kunnen doen.