Zomervakantie 2013 week 2

koekjes-1 lekker-1 wolfslaar
Voor deze vakantie hebben we afgesproken dat Tim en Evaline allebei een dag in de week koken. Zij doen hiervoor zelf de boodschappen en maken het dan zelf klaar. Uiteraard help ik ze wel waar nog nodig is. Zo kwam het dat Evaline heerlijke boontjes, rijst en kipnuggets verzon en klaar maakte. Zij houdt erg van lekkers bakken dus maakte ze deze week ook nog heerlijke koekjes.
We gingen zwemmen bij het openluchtzwembad van Breda, waar ook veel klasgenoten van Tim regelmatig komen. Verwend met de gezelligheid van ons eigen openluchtzwembad, was het hier wel aardig, maar niet echt voor vaker.

klimrijk-1 klimrijk-2 klimrijk-3

klimrijk-4 klimrijk-5 klimrijk-6

Op woensdag gingen we naar Klimrijk waar Tim en Evaline dapper genoeg waren om alle vier de parcours te volgen. De lengte van de routes varieert van 110 tot 170 meter en de hoogte van de routes varieert van 3 tot 8 meter in de lucht. Vorig jaar lukte het Evaline nog niet om de lastigste te doen, maar dit jaar dus wel. Helemaal trots!

nel 65

Het weekend was in het teken van oma die haar feest van 65 jaar vierde. Het was fijn om dit met haar en alle familie en vrienden te mogen vieren. Wij bleven een nachtje slapen zodat we konden helpen met de voorbereidingen.