Zomervakantie 2013 week 3

epic1
We gingen, zoals altijd een favoriet is:naar de bioscoop. Het was dit jaar lastig kiezen uit 3 films… maar het werd Epic. Een geweldige film, maar wel een beetje jammer dat we maar met zijn vijfjes in de zaal zaten.
Na onze verhuizing 3 jaar geleden hebben we geen fijne plek voor boeken gecreƫerd. Zij staan allemaal nog in de verhuisdozen, achter in een stuk op zolder. Deze vakantie moest het er maar eens van komen: we hebben alle fotoboeken van Kees en mij te voorschijn getoverd en er samen met de kinderen een middag in gebladerd. Wat was dat geweldig leuk. Te zien hoe Tim echt een mengeling is van Kees en mij. Maar ook om getroffen te worden door de gelijkenis van het uiterlijk van Evaline en mij.

aardbeien-1 jam-1 JAM-2

We gingen net als vorig jaar lekkere aardbeien plukken. Daar Evaline er allergisch op kan reageren als zij er teveel eet, besloten we om er jam van te maken. Nou… dat is wel heel goed gelukt en die jam is echt heul erg lekker!!!

jammie

Het weekend gebruikten we om de kamers van de kinderen eens goed uit te zoeken. Welk speelgoed wil je niet meer en gaan we verkopen op marktplaats. Nou… dat was best een klus, maar intussen is er al een en ander verkocht en zijn ze blij dat ze ruimte hebben voor nieuwe leuke dingen.