Week 52






Een week waarin ik hersteltijd nodig had na kerstvieren en kerstwerken.
Waarin ik met Tim 2x een lange wandeling maakte. Twee verschillende gebieden.
Heerlijk in de buitenlucht, bewegen, genieten van alle moois wat Brabant te bieden heeft.
De eerste wandeling in het Mastbos in Breda was het erg druk met veel mensen om ons heen, dus wat minder foto’s gemaakt. De tweede wandeling was het rustiger. Lekker tijd genomen voor mooie plaatjes van de vennen bij Oisterwijk.
Ik nam de tijd om het jaaroverzicht voor mijn blog te maken.

Ik heb een nieuwe foto challenge gemaakt voor het komende jaar.

En we vierden oud en nieuw jaar volgens traditie samen met glühwein, wat oliebollen en een grote groep lieverds uit onze straat. Het enthousiasme dat we dit weer samen konden doen… met elleboogstoot en op afstand, was reuze verwarmend en liefdevol.

Nieuwjaarsdag was ik alweer aan het werk en maakte er samen met de bewoners een hele mooie dag van. Dat ik voor 1x mijn jurk aan had, kon rekenen op complimentjes, maar ook verwarring: door het mondkapje altijd minder herkenbaar en ja, een jurk is wat anders dan mijn eeuwige spijkerbroek met tshirt korte mouwen!!!

En Maxi, ach erm… hij blijft maar last van jeuk houden. Dus opnieuw naar de dierenarts. Nu een prednisonkuur tot de jeuk echt echt over is. Daarna afbouwen en kijken hoe het dan gaat. Gelukkig is het toedienen van deze pil 1x per dag, niet zo lastig, hij eet de pil rustig op als ik deze in een speciaal spul stop.