Week 45




 
Verbouwen: de muren worden wit, de vloer is gekozen. PVC gaat het worden met een print van hout. Gelegd in visgraat! Helemaal blij met de keuze, spannend wanneer een en ander ook echt kan gaan gebeuren. Kees boorde de gaten waar de inbouwverlichting gaat komen. Allemaal netjes gelukt!
Buurtpreventie: samen met iemand van het kernteam hebben we een wijkschouw gedaan. We hebben allerlei meldingen aan de gemeente gedaan over trottoirs en overhangend groen. Een straatbord moet schoongemaakt worden, maar die staat wat gevaarlijk, dus die ook maar gemeld. Een dag later waren ze al bezig om vele van de meldingen weg te werken: compliment aan de gemeente!
Gezellig: natuurlijk gingen we samen wandelen, mijn vriendin en ik. Genietend van elkaars verhalen, het mooie herfstweer en alle kleuren in de natuur.
Onderweg boodschappen doen, even wachten tot de winkels open gingen, deed ik een bakkie bij de Jumbo!
Zondag was ook gezellig: de verjaardag van mijn broertje en zijn zoon, wij mochten het mee vieren. Tim reed de heenweg, Evaline bleef thuis (voelde zich niet zo happy).
Een wandeling met Evaline in het bos, toen kwamen we er schapen tegen! Die grazen dan de weilanden netjes leeg!
Van lieve vrienden mocht ik de hogedrukreiniger lenen. Ik hoopte dat het randje in de douche een beetje schoon zou worden. En het resultaat: wauw, diep onder de indruk.
Bij die lieve vrienden was ik op andere tijden deze week. We maakten er een gezellige lange woensdag van, bakten appeltaart en moesten dat natuurlijk wel even proeven!
Op maandag hadden we een workshop over de nieuwe kassa op t werk. Een lieve collega raakte er een beetje van in paniek. Op dinsdag heb ik de middag haar geholpen het systeem te begrijpen en had ze eind van de middag veel meer zelfvertrouwen terug. Gelukkig. En toen ik op zaterdag bij haar werkte, de hele dag, zag ik het gemak waarmee ze de kassa bediende. Fijn!
Trots: samen met Evaline sloot ik een abonnement af bij de sportschool. Stel dat het me lukt om voorlopig 1x in de week te gaan… Zondag was de eerste keer en het was best een goede ervaring. Ik heb er zin in! Evaline is wel 3x geweest, deze week, samen met Tim! Goed bezig die 2!!!
De uitslag van alle examens, van de eerste periode, van Evaline: gemiddeld een 7,6. Dikke trots!
Tim heeft van de 3 tentamens eentje erg goed gemaakt, de andere 2 gaat hij proberen over te doen. Toch even wennen aan alle nieuwe dingen, hoe ze de vragen stellen, wat je moet leren en hoe het beoordeeld wordt.
Een fijne week om op terug te kijken!
Het aquarium alvast tijdelijk verhuisd naar boven, het staat met klussen komend weekend flink in de weg! Ik moest het toch schoonmaken, dus gelijk goed geregeld.