Week 44

 
Verbouwen: we zijn ons aan het oriënteren op de vloer en denken na over de kleur van de muren in de woonkamer.
Buurtpreventie: een melding via Whatsapp en Facebook hebben we ook verspreid via papier. Juist omdat deze boodschap ook echt bij onze senioren uit de wijk terecht moest komen. Vanuit de wijk hier veel goede reactie op gehad. Fijn!
We hebben nagedacht of er een kerstkaart verzonden zou gaan worden namens ons team, maar dat gaan we niet doen. Mogelijk iets via een nieuwsbrief.
Ik heb de afval van de stukadoors weg gebracht. Deed wat verschillende noodzakelijke boodschappen en kocht zaterdag een vest. Duurder dan ik gewend ben om aan kleding uit te geven, maar dit keer was ik echt verliefd! Heerlijk fluffy, fushia roze… eindeloos!!!
Gezellig: als altijd ging ik wandelen met mijn vriendin. Ik deed deze week ook een bakkie bij mijn fantastische overbuurvrouw. Zij was verdrietig om iets wat er gebeurt was in haar tuin, Ik kocht voor haar 2 mooie grote struiken en maakte haar er zo blij mee. Ik had er wat vogelvoer en een zak bollen bij gedaan. Helemaal goed zo. In onze eigen tuin heb ik de geldboom een mooie plek gegeven. Wie weet, haha! Nee hoor, het is een prachtige struik en ik hoop oprecht dat hij het heel lang heel goed gaat doen bij ons.
Met Halloween werden we gevraagd om snoep of ons leven, nou dan maar snoep, hihi! Als dan alle kinderen uit de straat voor je deur staan en dit in koor roepen…. Berg je dan maar!! Zij hadden een super leuke avond en ik vond ze allemaal zo mooi verkleed!
Met mijn geweldige vriendin heb ik 3 ochtenden lekker rustig aan gedaan, Genoten van elkaar, een spelletje en wat kletsen. Samen met Kees mocht ik bij het feest van hun 23-jarige bruiloft zijn. Eten bij de Griek, met haar zus/man, dochter/man/dochter, vriendin/man/dochter/man. Een mooie groep bijzondere mensen. 3 gangen met grote schalen gevuld met lekkers op tafel. Gesprekken die over allerlei verschillende dingen gingen.
Bij de bakkerij was het extra druk. De opening van de 4e winkel. Ik werkte extra hier in Oosterhout. En op zaterdag de Hubkes dag. Bij collega’s geholpen de Hubkes en de bestellingen in te pakken en klaar te zetten. En daarna tot na de lunch geholpen bij de Huiskamer. in plaats van 15 uur werkte ik 25 uur, duh, wel een beetje veel.
Tussendoor hebben we ook de verjaardag van Tim gevierd. De dag zelf had Tim geen school.
Toch zongen we hem vroeg wakker, met zijn drietjes! Met een gezamenlijk ontbijt en een paar cadeautjes was dat een goed begin van de dag! In de ochtend zijn we samen op stap geweest, naar de nieuwe 4e winkel van de bakkerij in Hank. We haalden vlees bij zijn slagerij. In de avond maakte hij lekker zelf zijn favoriete eten klaar. Hij is gek op kipshoarma! Na het eten hebben we er met zijn viertjes nog een fijne avond van gemaakt.
En vandaag het eerste ritje deze maand naar Hillegom. De verjaardag van intussen een neefje-tiener! Jee… ik kan mij nog herinneren toen hij net geboren was!