Marlinq

Wat heb ik tot nu toe gedaan? Ik heb mij ingeschreven bij de kamer van koophandel. En de aanvraag voor een BTW nummer is onderweg. Ik heb Kees gevraagd een site en een webshop voor me te bouwen. Ik ben nu aan het kijken welke bank ik het beste kan gebruiken. Al onze rekeningen lopen via de Rabobank, maar erg tevreden zijn we er niet over. Dus wellicht stap ik over naar een andere bank.
Voor de webshop ben ik me aan het verdiepen in alle regels waar ik mee te maken krijg. Denk hierbij aan de algemene voorwaarden, het privacyregelement, aansprakelijkheid. Maar ook lidmaatschappen die nodig zijn in de detailhandel. Bovendien laat ik flink mijn gedachten gaan over de beste manier waarop ik kan gaan samenwerken met anderen.
Voor de administratie ben ik me aan het verdiepen in het programma wat Kees gebruikt heeft voor het bouwen van die webshop. Het werken met templates is voor mij niet nieuw, maar ieder programma doet dat weer op zijn eigen manier. De komende week ga ik de eerste update in die webshop doen en daar is gelijk een eerste nieuwsbrief aan gekoppeld, die ik zal versturen. De tweede nieuwsbrief en update zal ik samen met de klant doen om hen wegwijs te maken in hun eigen site.
Voor Marlinq ben ik me aan het voorbereiden door het stellen van doelen. Het hebben van een goede werkplek. De administratie moet ik op gaan zetten. Natuurlijk is een lay-out voor briefpapier en factuurpapier nodig.
Kortom: genoeg stof tot denken! Het is heerlijk om zo bezig te zijn, even een ander onderwerp aan mijn hoofd dan alleen kinderen.