Logeren

overzicht vleermuizen vinvis
overzicht-2 samen drie
voeren pauw-2 pauw-1
We zijn weer terug thuis, na een paar dagen logeren bij opa en oma, want we wilden wat verschillende dingen doen. Vooral even lekker met elkaar bij opa en oma zijn. Verder stond het schoonmaken van het graf van papa op mijn lijstje. Daarnaast wilde ik graag met Mirjam een keer samen afspreken. De vorige vakantie hadden we al naar Naturalis en Wasbeek gewild.
Maandag na het verjaardagsbezoek van lieve buuf gingen we rijden. In de middag oma opgehaald en naar Naturalis geweest. Evaline deed een leuke speurtocht waarbij ik haar een klein beetje hielp. Tim en oma keken ondertussen ook bij de andere exposities en tentoonstellingen. We kregen in de avond Tim zijn lievelingseten: shoarma! De andere ochtend gingen we met Mirjam, Isa en een neef naar Groenendaal. Een heerlijk feest der herkenning: ben daar zo vaak naar toe geweest.
In de middag na de lunch ben ik bij het graf geweest en was daar aangenaam verrast: het zag er allemaal nog zo netjes uit, daar hoefde ik alleen blaadjes te rapen en wat onkruid weg te halen… poetsen stellen we nog maar even uit.
‘sAvonds heb ik samen met opa pannenkoeken gebakken met spek, appel, banaan en oma had er ook aardbeien met slagroom op, jammie! Na het eten deden we skipbo en wat leuk dat dan Evaline wist te winnen!
Al vanaf vrijdag heeft Evaline steeds wat buikpijn, maar woensdagochtend was het echt te erg. Ze werd huilend wakker en we besloten niet meer te gaan zwemmen, maar lekker naar huis te gaan. Hopen dat ze nu snel gaat opknappen.