Woei

  
 
Wauw, dan weer een dagje redelijk weer, dan weer zoveel wind en water… het lijkt wel herfst.
Tim maakte een mooie tekening van de winter: zo zouden we het nu graag zien: overal sneeuw, sleetje rijden, vuurkorf aan, schaatsen (eventueel met een stoel!).
Nog wat foto’s van oudejaarsnacht. De kinderen mochten dit jaar voor het eerst opblijven de hele avond.
We bakten appelflapjes, we deden spelletjes en keken naar televisie. Na het proosten gingen we naar buiten.
Dit jaar kreeg ook Evaline de instructies voor het afsteken van vuurwerk en mocht ze het zelf proberen. Beter thuis rustig geleerd, dan over een paar jaar je ledematen kwijt. Tim volgde ook goed onze instructies en zo was het een waar feest om naar te kijken en voor de kinderen om het af te mogen steken!
Op de achtergrond zie je al de twee vuurkorven van de overbuurman al klaar staan, voor de gluwein! Het was ongelooflijk gezellig en druk in de straat. Ieder kwam er bij, dronk een glaasje en de tijd kletsten we weg. Rond half twee lagen de kinderen in bed. Helemaal blij van de mooie avond.
Tja… en dan…. ik begon het nieuwe jaar met spugen en koorts, daarna nog altijd flink verkouden. Ook Kees is lekker bezig en nog ziek thuis, na het spugen en zijn zware verkoudheid lijkt hij eindelijk vandaag een beetje op te gaan knappen. Tim had vorige week het spugen al gedaan, maar kampt deze week nog volop met een zware verkoudheid. Intussen is hij ook nog flink wat tanden en kiezen aan het wisselen. De tandenfee blijft maar langsvliegen! Alleen Evaline lijkt nog altijd de dans te ontspringen, tot nu toe dan, laat ik het maar even afkloppen.
Dicky geniet er wel van dat wij allemaal zoveel thuis zijn en maar niet verder komen dan “hangen”. Hij zoekt ons steeds weer op en is alle stress van het vuurwerk alweer vergeten!