Buiten


Wij zijn veel buiten te vinden. Wat een zonnetje! Ik vind het echt een kadootje zo: in deze tijd van het jaar zoveel fijn weer.
Een bietje druk heb ik het wel. Gewoon met allerlei dagelijkse dingen. Twee ochtenden op stap. Een ochtend studeren. Sporten. Her en der gezellige telefoontjes plegen. Tussendoor nog wat voor het huis en de tuin zorgen.
Trouwens, leuk is dat: ik had verschillende mensen hier gevraagd voor een monteur voor de wasmachine en jawel: ik heb een afspraak kunnen maken. De monteur komt morgen gelijk. Het blijft geweldig hoe iedereen hier bereid is je even op weg te helpen. Die wasmachine doet nog echt zijn best wel, maar de herrie is niet te harden. Aangezien dit niet gewoon is voor mijn machientje moet daar maar even iemand naar kijken die er verstand van heeft.
Evaline is gestart met het voorbereiden van haar eerste spreekbeurt. Dit gaat ze leuk samen met een vriendinnetje doen. Grappig, zij pakt dit dan weer heel anders op dan Tim. Hij doet dit soort dingen toch liever alleen.
We gaan alweer richting oktober/november dus zijn we hier al een klein beetje de verjaardagen aan het voorbereiden.
Zo tijd voor een gezond wijntje en dan lekker slapen! Klik hier voor het artikel.