Allerlei

  
Tim zijn week had twee hoogtepunten: maandag ging hij voor de eerste (van vijf) keer golfen met de OiB. Het was erg leuk. Schijnt hier een prachtig terrein te zijn. Ik mocht hem helaas niet verder dan de voordeur brengen, grin!
Gisteren kwam hij thuis met de uitnodiging voor een verjaardagspartijtje: leuk!
Op school deden ze mee met de campagne Oosterhout schoon. Evaline was ziek thuis, maar Tim deed wel mee. Als beloning kregen ze een lekkere appelflap.
Evaline was vlak voor de vaccinatie al erg verkouden. Na de vaccinatie had ze flink koorts en hield ik haar woensdag en donderdag thuis. Gistermiddag dacht ik: geen koorts meer… ga maar naar school. Helaas, in de avond toch weer koorts. Vandaag dus toch maar weer thuis en de koorts had dus blijkbaar niet alleen met die prikken te maken.
De kinderen kregen de schoolfoto’s mee naar huis. Als dank voor het helpen van die dag mocht ik samen met de kids op de foto en kreeg deze kado. Hij is gaaf!!!
Pfff… vakantie voorbij, rust voorbij. Ik heb volop op school geholpen: luiscontrole, lezen, cirquit. Deed wat kluskes thuis en was twee ochtenden weg.
Nu lekker weekend. We hebben niet echt iets gepland: lekker genieten van de rust dus 🙂