Rust


Rust voel ik nog altijd niet helemaal, maar langzaam vallen er steeds meer stukjes op zijn plaats.
Mijn week ziet er nu zo uit:
maandag: de supermarkt en Evaline zwemles, in de avond ga ik naar aquarobics.
dinsdag: in de ochtend helpen met lezen bij groep 4
woensdag: tijd voor het huis
donderdag: in de ochtend trimzwemmen, in de middag helpen met etsafette bij groep 4, na school gaan de kinderen naar voetbal (nog 2x)
vrijdag: de supermarkt
zaterdag: de kinderen naar scouting
Tussendoor ben ik nog altijd bezig met de achtertuin en klussen in en om het huis.
Ik besteed veel tijd aan contacten om mij heen in het zwembad, bij school en in de straat.
Het huis waarin we wonen vind ik erg fijn en ik ben heel tevreden over hoe we het met de meubels hebben ingericht.
De winkels om mij heen, daar ben ik nu wel vertrouwd mee en eigenlijk heb ik hier alles wat ik nodig heb, dicht in de buurt.
Na alle drukke weekenden van de afgelopen maanden kiezen we er nu voor om komend weekend in en om huis te zijn.
Toen we het huis gingen bekijken was het voor mij “liefde op het eerste gezicht” en dat gevoel is nog altijd niet verdwenen, het is alleen maar sterker geworden.
Tim zit goed in zijn vel en geniet op school van juf en kinderen, speelt buiten of binnen en regelmatig met andere kinderen. Hij fiets nu inderdaad lekker zelf naar school en komt zelf naar huis. Tim en Evaline hebben beide een keuze gemaakt voor een(zelfde) scoutinggroep, de Erasmusgroep. Hier konden wij wel achter staan en dus zullen zij daar voortaan op zaterdag te vinden zijn, leuk!
Tim speelt regelmatig op zijn kamer met lego of magneetstokjes/balletjes. Hij is dan hele fantasierijke dingen aan het bouwen. Vaak met een rustig muziekje op de achtergrond.
Evaline heeft haar draai gevonden en is gewend aan de manier van contacten die de meiden hier ondeling hebben. Gaat op school enorm goed en is de vrolijke haarzelf. Zoals het er nu uit ziet mag Evaline al snel afzwemmen voor diploma B. Dat betekend dat zij daarin geen terugslag gehad heeft door de lange vakantie en de verhuizing. Daar ben ik natuurlijk heel trots op. Als Evaline op haar kamer speelt dan is dat vaak wat knutselen, haar zelf mooi met make-up maken of met playmobiel.
Kees is ondertussen dus klaar met het project in Rotterdam en is nu druk zoekende met zijn werkgever naar een passende nieuwe werkplek.
Deze week zijn we hier naar de tandarts geweest voor controle en ook hier ging alles net een beetje anders dan we gewend waren, grin.
De website voor de klant waar ik mee bezig ben nadert zijn oplevering en dus voor mij een einde aan het werken hieraan. Fijn, want de klant is enorm tevreden.
met Dicky is ook alles nog altijd goed. Hij zit tochwel meer binnen als het buiten kouder is, gezellig hoor 🙂
Op de foto de nieuwe motor van Kees. Een BMW van twee modellen nieuwer dan degene die hij had. Hij rijdt er erg graag op en dat is natuurlijk ook de bedoeling! Hij zal hem vooral ook blijven gebruiken voor woon-werk -verkeer.