Joehoe

Wij zijn weer thuis!
Wat was het heerlijk, gezellig, spannend, leuk, lekker, warm en indrukwekkend.
Vrijdagmiddag reden we naar Brabant. Onderweg was het flink druk en we deden er dan ook ruim anderhalf uur over om te komen. Gelukkig wisten we van de drukte en waren we nog ruim op tijd bij het nieuwe huis.
De werkmannen waren net klaar met hun bezigheden, dus konden wij fijn alvast naar binnen.
De keuken is voorbereid en wacht nu op de levering van de kasten en het aanrecht enzo.
Het toilet is nog niet klaar, de badkamer ook niet. Woensdag verwacht de aannemer zover te zijn dat zijn schilder erin kan voor de plafonds van badkamer, keuken en toilet. Wanneer de keuken geplaatst wordt is nog niet bekend.
Voor de kinderen de eerste kennismaking met het huis. Ze waren beide wel onder de indruk. Tim zag al wel hoe het zou kunnen gaan worden allemaal, Evaline vond het allemaal maar kaal.
De zolder (met wastafel) hebben we ingericht als woon-slaapkamer. Slaapmatjes en slaapzakken, wat te snoepen en drinken en natuurlijk een computer! Het avondeten deden wij bij het Pannekoeckershuys. Er is een enorme speeltuin bij, dus was het helemaal niet erg dat we door de drukte een poos moesten wachten op het eten!!
Daarna terug naar het huis. Nog wat limo en een spelletje en toen tijd om te slapen (toch?!).
In de ochtend ontbijt op “bed” en na het aankleden lopen met de kids naar school.De locatie waar Evaline naar toe gaat is heerlijk dichtbij, net als hier op loop-afstand. Gelijk kennis gemaakt met nog meer mensen uit de straat.
Een ritje naar het centrum waar de opruiming werd gevierd met gezellige muziek en alle aanbiedingen op kraampjes: leuk! Gelijk wat nuttige(?!) dingetjes gekocht.
Terug naar het westen: de rit was rustig en duurde niet te lang. Via Hornbach waar we nog even vloerbedekking bekeken hebben.
Wat een avontuur, wat geweldig en zo super gaaf dat we het gedaan hebben 🙂
Bekijk álle foto’s klik hier.