Hey daar

oosterhout1 oosterhout2
Joehoe… ik ben er nog hoor! Maar na de stille zondag, vandaag een supersprint genomen. Afgesloten met een avondje aquarobic, dus vandaar dat ik zo laat nog op ben!
En waar was ik dan zo druk mee? Nou… met bellen. Eerst de makelaar van de huurwoningen in Tilburg en Breda gebeld… zij zeiden: geduld… nu hebben we nog even niks. Hrm…
Daarna gebeld met de makelaar van de woningen die we in Oosterhout gezien hebben. Yes, yes, yes… er is snel een woning voor ons beschikbaar. Wauw… dat is ff spannend. Dus Kees heeft een dag vrij geregeld, ik heb voor de kinderen oppas geregeld, ik heb mijn werk verzet en jawel… wij gaan kijken. We mogen in de woning kijken en doen dat vrijdag aanstaande. Ik ben er helemaal hieperdepiep van!!!
Tijdens het gesprek zei de mevrouw dat er in Oosterhout nog wel een leuke woning te huur staat, waarvan we gelijk de sleutel mee krijgen om te kijken. Dat is een tussenwoning (het een-na-laatste huis) zonder garage… ach je weet maar nooit.
De plaatjes van huizen in de goede straat hierboven heeft Kees van google-earth gehaald.
Verder zorgde ik voor de kids (weer naar school toe na de heerlijke vakantie), het huis, de boodschappen, heb in beide klassen de luiscontrole gedaan en ben naar de kapper geweest, immers: als je haar maar goed zit 🙂