Een hele dag

trigger zwembad bios-1
bios-2 ac-1 ac-2
Van te voren had ik een afspraak gemaakt. Ik mocht om 10 uur de 8 mm filmpjes van Frans en Nel brengen. Dan zouden ze worden gedigitaliseerd en kon ik ze rond 17.30 uur wer ophalen. Dit was mogelijk omdat het ging om ongeveer 90 minuten film.
Dus reed ik in alle vroegte met de kinderen naar Trigger in Nieuwegein. Het was wel druk onderweg, toch hadden we een goede reis.
Het zwembad in Nieuwegein is subtropisch en heeft een golfslagbad. Daar waren we in de ochtend te vinden. 
De bioscoop in Nieuwegein is ongeveer zo groot als die in Hoofddorp. De film: hoe tem je een draak, begon om 2 uur en was echt heel erg gaaf.
Daarna konden we al terecht bij Trigger om de spullen op te halen. De filmpjes staan nu op een harde schijf en kunnen geschreven worden op DVD.
Zo aan het eind van de middag waren we lekker hongerig en aten eerst een hapje bij AC Nieuwegein. De reis terug was evengoed druk, maar goed.
Een lange, gezellige en bijzondere dag. Want als je dan thuiskomt en Kees als kind in een filmpje op de computer ziet is dat geweldig! Van de kwaliteit zijn we erg onder de indruk: het ziet er echt goed uit.
Mmmm…. zou het tijd worden om die hele verhuisdoos vol met filmpjes en dia’s van papa en mama eens uit te gaan zoeken en er wat van te digitaliseren? Daar ga ik eens rustig over nadenken.