In vogelvlucht

dicky kaars
Deze week begon met ons inschrijven voor een huurwoning in Tilburg. Eerst online een formulier invullen. Dan via de post een aantal formulieren toezenden.
We hebben ook een aantal makelaars aangeschreven en gevraagd of zij een geschikte huurwoning bij hun aanbod hebben zitten. De eerste kleine voorbereidingen voor verhuizen zijn dus gestart.
Op maandag in groep 3 en 6 heb ik luiscontrole gedaan, gelukkig geen luis gezien!
Dinsdag werden we verrast door een heerlijk zonnetje, dat was genieten! Gelijk de buxus mest gegeven en de tuin een heel klein beetje netjes gemaakt. 
Woensdagochtend op de fiets naar het zwembad in Sassenheim gereden met vriendin en lekker een kilometer baantjes gezwommen. In de middag een gesprek met de meester van Tim. Een 10-minutengesprek van een half uur, als voorbereiding op het rapport dat zij gaan krijgen. Was een goed gesprek met veel herkenning over en weer.
Donderdag was mijn grote pechdag. Instructie geven over het bijhouden van een opgeleverde site met tekst, foto’s én een shop.In Noordwijk dit maal. Dat is helemaal mijn ding: cursus geven over het zelf bijhouden van teksten en foto’s  op een site en dit maal ook een webshop erbij. Op de heenweg pakte ik een stoeprandje. Toen ik terug naar school wilde rijden was de band lek. Snel school gebeld dat ik te laat zou komen en samen met een toevallige voorbijganger de band verwisseld. In de middag naar zwager gereden en helaas… dat wordt een nieuwe band. Die mag ik vanmiddag ophalen. In de middag ben ik naar de kapper geweest: dat liep gelukkig erg goed af… ik ben weer helemaal tevreden met mn koppie.
De hele week was ik regelmatig op een stoeltje buiten in het zonnetje te vinden, zat ik er niet, dan lag Dicky er wel!
Ik kocht voor de – in de vakantie zelf gemaakte- kaarsen een paar gezellige kandelaars. Toen Tim thuis kwam en ze zag staan vroeg hij waarom ik eierdoppen gekocht had 🙂 nah,ja!!!
Vanmorgen gewerkt, vanmiddag een nieuwe band voor mijn auto ophalen. En zo zijn we weer even helemaal bijgepraat!