Uitgeteld en gekleurd

uitgeteld gekleurd
De vakante is begonnen. Zaterdag hadden we een rommeltjes dag: allemaal kleine dingetjes waar je de hele dag druk mee kunt zijn, maar waarvan je achteraf niet meer weet wat je nou precies gedaan hebt. Gisteren een echte pyamadag. Luieren bij schermen: wii, computer en televisie. Daar hadden we alledrie erg veel behoefte aan. Even onthaasten.
Vandaag gingen we op de fiets naar het dorp om boodschappen te doen. Ben ik normaal gesproken in een half uurtje uit en thuis, vandaag was het bijna een middag werk. Evaline nam pop mee op de fiets. Bij de winkel pop eraf, fiets op slot, pop mee, dan pop op de fiets, fiets van het slot, fietsen naar volgende winkel. Maar… zij had hier zoveel plezier in en ach… het is vakantie, tijd speelt even geen rol. Nu is pop moe en ligt uitgeteld op de bank!
Tim leeft zich uit met tekenen. Zijn fantasie is grenzeloos en zijn tekeningen zijn hele verhalen op zich. Nu maakt hij een scherm voor zijn computer… het is een spelletje. Hij weet er zelfs de spelregels bij te vertellen.