Afgelopen week

dsc07728Maandag in de ochtend kwam mijn vriendin een bakkie doen. Ik werd verwend met een prachtige zilveren roos. Het was gezellig en ik heb enorm genoten. In de middag hebben we nogmaals genoten van het bezoek van Marc, Nicole en kids. Tim en Evaline mochten hun klas op school nog laten zien. Thuis werd er gespeeld en bij gepraat.

Dinsdagmorgen heb ik gewerkt, in de avond gingen Tim en Evaline zwemmen. Wegens vermoeidheid en alle drukte de rest van de week, gingen we maar niet naar de kerkviering die vanuit school georganiseerd was.

Woensdagochtend kregen Kees en ik de uitslag van het beelddenk-onderzoek wat Tim gehad heeft. Hierover hebben we een goed gesprek gehad en met elkaar de volgende stappen bekeken. In de middag ging Tim spelen bij zijn vriend en Evaline ging dansen.

koorDonderdagmorgen heb ik alweer gewerkt. In de avond was er een diner op school. De ouders waren gevraagd iets lekkers te maken. Dit jaar mocht ik in de klas van Tim helpen tijdens het diner. Gaaf om dat een keer mee te mogen maken en echt de sfeer van dichtbij te voelen. Het eten was heerlijk. Als een buffet stonden er veel verschillende gerechten op de tafel, voor elk wat wils. Evaline mocht zingen in het koor. In de kleuterhal zong zij onder begeleiding van een gitaar allerlei kerstliedjes om zo iedereen een warm welkom te geven.

Vrijdagochtend was voor allebei de laatste ochtend school, nu is er dan eindelijk die twee weken vakantie. Wat zullen wij die nodig hebben om op te knappen, uit te rusten, bij te tanken en vooral te gaan genieten van elkaar en ons eigen ritme!!