Week 43


Wat was het gezellig. Net of ze gewoon nog naast ons wonen. Regelmatig komen we elkaar nog wel tegen in de wijk, bij de winkels. En nu dan bij ons op visite. Onze buren van weleer.

Op dinsdag geen lesdag, maar een dag online. Dat viel niet mee. We leerden veel over het aanmaken van een cliƫnten dossier. In de middag het oefenen van een intake gesprek.
Wel alweer een waardevolle dag. Daarna samen met Evaline een wandeling in ons bos gemaakt.
Wat een verrassing om deze pompoenen zo tegen te komen.
Deze week is de praktijkperiode gestart. Nu mag ik behandelingen gaan oefenen en hiervoor een evaluatieformulier laten invullen. Zelf maak ik daar dan ook een verslag van,
Daarnaast mag ik van verschillende behandelaren een behandeling ontvangen. Ook hiervan maak ik een verslag.
Druk bezig geweest met het maken van een pitch van 60 seconden, maar uiteindelijk tevreden met het resultaat!

Dat je in je auto wilt stappen en dit kunstwerk mag bewonderen… dan weet je dat het echt herfst is! Weer twee mooie drukke volle dagen op het werk gehad. Steeds beter mijn draai te vinden in het nieuwe werken.

Er was iemand nodig om de groep compleet te maken, dat er een even aantal mensen zou zijn.
Dus werd ik gevraagd voor een extra dagje school. Na de opleiding blijf je verplicht ieder jaar naar de terugkomdag te komen. Deze was speciaal voor alle collega’s van Mijzo.
Dankbaar en blij dat ik hier toch bij aanwezig mocht en kon zijn, reed ik met 1 collega naar Eindhoven. En natuurlijk maakte ik weer een foto in het Stadswandelpark.
In de avond net op tijd thuis om met de straat het geweldige feest van Haloween alvast te vieren. Wat hadden we weer pret.
Daarnaast was deze week gevuld met het poetsen van het huis, het wandelen met Kees, de haren van Tim knippen (zo fijn dat ik dat nog steeds mag doen) en ukelele spelen met de buurvrouw.