Vakantie week 2


Tussen de buien door een heerlijke wandeling met Kees in ons bos.
Wat zon, gele bloemen op de akkers, heerlijk rustig.

Voor de 1e keer zelf een test gedaan voor darmonderzoek.
Samen met Pepsie en Maxi een dag rustig aan gedaan, ook zij zijn meer binnen nu het zoveel regent en daarmee ook kouder is.




Evaline had een afspraak in Amsterdam, liet daar een prachtige grote tattoo maken.
De eerste dag ging zij alleen op pad. De tweede dag brachten Kees en ik haar weg.
Na een bezoekje aan Makro (en wat te drinken daar) gingen we een stukje verder Amsterdam in. Onderweg naar een muziekwinkel kwamen we dit pareltje tegen. Een bloementuin. Veel bankjes om te zitten, zoveel moois in bloei, wauw. We hebben hier lekker onze mee gebrachte lunch gegeten.



Na de muziek winkel reden we naar Spaarnwoude. We liepen er een heerlijke wandeling in veel wind met vliegtuigen laag over vliegen. Zoveel beestjes gezien. De sprinkhaan fladderde net naar een nieuw plekje waardoor wij het goed konden zien. Zo gaaf die foto geworden: trots op!!!

Een dag achter de naaimachine en jawel… mijn broek is ook klaar. Dezelfde als die Evaline aan het maken is geweest, maar dan een andere kleur. Trots op, blij mee. goed gelukt.
En voor maar 20 euro voor de stof valt de prijs ook nog wel enorm mee.

Gisteren met Kees een wandeling gemaakt in Surrea. Het water hoog, de wind waaide golfjes op het water, maar daar waar planten staan is t water rustig, dat gaf wel een bijzonder effect. En dan die enorme paddenstoelen, wow…!
Vandaag een dagje herstellen, blijkbaar ook nodig.