Week 28


Klaar, de cape van Tim is klaar. De complete outfit is nog niet zover. Daar heeft hij nog veel meer voor nodig, maar dat komt allemaal nu aan de beurt.
Op mijn werk was ik gewoon 2,5 dagen lekker bezig. Op het letterbord een spreuk met de bewoners gekozen en gemaakt.

Evaline was een week op vakantie met vrienden. Genoot van zon, zee en leven met weinig internet.
Wij aten lekkers… een salade en de dag daarna alweer een salade. Beide met verschillende ingrediĆ«nten. Heerlijk zomerse maaltijden.


De nieuwe naaimachine + een paar couponnetjes = leuk resultaat.
De bodywarmer van een stukje stof en de binnenkant van een restje fleece deken.
De rok van een stukje stof en een elastiek.
Vroeger leerde ik kleding naaien van mijn moeder. Lang deed ik dat, tot de kleding in de winkel echt goedkoper werd. De stofjes te duur werden. Ik naaide alleen nog functioneel (zomen, repareren, kapotte rits vervangen). Dacht zelfs dat ik zonder een naaimachine zou kunnen.
Toen ik hem niet had, geleerd dat ik veel mis greep. Nu samen met Evaline eentje aangeschaft.
Het maken van deze kleding vond ik waanzinnig leuk, had er zo veel plezier in. En het resultaat, zo trots op, Helemaal blij. Dus voor nu; kleding naaien als hobby.


Een heerlijke wandeling met Kees door ons bos. Zon, wolken, paddenstoelen, hazen… er was van alles te beleven. Een route die we niet eerder gelopen hadden, zo ontdekken we steeds weer nieuwe stukjes van Landgoed Oosterheide.


De verjaardag van mijn schoonmoeder, we reden er in de ochtend naar toe. Na de lunch gingen we met zijn viertjes naar Katwijk voor een fantastische strandwandeling.
Onderweg naar huis, na een fijne dag en lekkere bbq, roze wolken. En thuis kwam Pepsie ons al snel vragen om een hapje te eten.

De logeerkamer is er klaar voor… Tim ging vorig jaar naar een vriend in Noorwegen. Dit jaar komt hij bij ons, voor een week. Nederland ontdekken, samen gamen en vooral genieten van live-contact met elkaar. Hij is zo welkom!!!