Week 25


Vaderdag 2023 Samen hebben ze het alweer gedaan… een super origineel tshirt gemaakt voor Kees. Op de ene foto even een klein overzicht van allerlei verschillende die eerder gemaakt waren. Zo leuk dat ze steeds weer iets nieuws weten te verzinnen. Een waardevolle traditie!
We genoten met elkaar van een brunch, samen met Kees wandelde ik vanwege de warmte vroeg in de ochtend al een fijne wandeling. In de avond nog de bbq aan gehad. En verder heel rustig aan. De warmte is ons even een beetje te veel.

En bij die wandeling, langs een van de vijvers in het bos deze prachtige waterlelies op de foto gezet.

In de tuin komt de roos tot bloei, wauw zo fijn.
Ons avondje samen reden we naar Surrea. De langste dag van het jaar. En wat zagen we veel dieren… niet alleen de vogels, spinnen, torren, bijen, vlinders, muggen, maar ook mieren en konijnen, een koppel zwanen met jongen, fuut, meerkoet… En natuurlijk zagen we langzaam de zon de lucht oranje kleuren.
ik werkte gewone tijden deze week en had even het gevoel dat ik niet meer achter alle feiten aan t rennen ben, Gelijk kwam mijn creativiteit weer terug… zo goed te merken.
We gingen wel over naar een nieuw ECD en een nieuw roosterprogramma, maar dat was voor mij niet te ingewikkeld. Ik heb er juist collega’s mee op weg geholpen.

Daar ligt ze dan. Hij geconcentreerd aan het werk. Vanmorgen was het zover. Wegens wat wachttijd was ik er nu wel echt helemaal klaar voor. Hij heeft het ontwerp zelf gemaakt. Zo mooi geworden. De ukelele.. voor mij zo belangrijk. Door het oefenen houd ik mijn handen sterk en soepel. Daardoor heb ik van de reuma minder pijn. Dus gebruik ik minder pijnstillers. Kan ik meer en heb ik weer terug wat zelfvertrouwen. Een ode aan muziek in mijn leven… ik zou me geen raad weten op een dag zonder muziek. Dikke blij met het resultaat… nu mooi laten genezen.
Bijna elke week samen met mijn lieve buuf muziek maken en soms wat zingen… een van de hoogtepunten.
En verder poetste ik deze week het huis, genoot van de zon, de gezelligheid in ons mooie gezin,