Week 23


Wat is het bos weer eindeloos heerlijk groen, fris en vol bedrijvigheid.

Samen naar de dierenarts. De jaarlijkse controle en een jaarlijkse vaccinatie.
Pepsie maakt t erg goed, voor haar 11 jaar is zij super vitaal. Alles dik in orde met complimenten.
Maxi gaat redelijk. Heeft nog regelmatig dexacortone. Is nog een beetje aan t aankomen, weegt nu 6 kg. Maar is verder gezond genoeg.


Waterlelies, wilde orchideeën, vele groene kikkers… het bos is vol leven en dat zagen mijn lieve vriendin en ik bij onze heerlijke schaduwrijke en koele wandeling.
Ik speelde ukelele met mijn lieve buurvrouw. Heb mijn deel in het huis schoonmaken aangepakt. De voortuin wat geveegd, de achtertuin wat geveegd. En nog de ramen gezeemd. Dat doe ik in het ritme van de ramen zemer die bij ons komt, ongeveer eens in de 6 weken. Zij doen dan buiten aan de voorkant. Heerlijk en zo blij dat ik dat niet meer hoef te doen.
Het werk was weer fijn, lekker mijn gewone ritme van 3 dagen opgepakt.

Wat een prachtige verhalen. Deel 1 deed ik het voor t eerst: in plaats van een leesboek een luisterboek. Het abonnement op Storytel is een cadeautje voor mijn verjaardag. De luisterboeken zijn goedkoper dan de papieren exemplaren of dan de digitale.
Zo blij dat ik dit door Evaline heb mogen ontdekken. Het luisteren vind ik heerlijk. Handen vrij, focus op het verhaal en mij eindeloos laten meeslepen. Dus… ik ben om en ga voortaan vooral luisteren naar boeken!!! Nu bijna aan het einde van deel 2.