Veel

Veel wil ik delen vandaag, dus begin ik maar snel!
evaline.JPGsamen.JPGtim.JPG
Allereerst de foto’s van de kids, klaar om zich in het carnavalsgewoel te storten. Op school hadden zij gisteren een fantastische ochtend, ik had geluk en mocht bij hen helpen. Zo proefde ik zelf de sfeer en genoot met hen mee. Vanmorgen kwam ik wat brak uit bed: polonaise is niet helemaal de sport die ik dagelijks beoefen, grin!
frans.JPGnel.JPG
Vandaag waren we uitgenodigd bij Frans en Nel. Daar mochten we vandaag blijven eten, wat een bof dat zij pannekoeken hadden bedacht! Een waar feest voor de kids. Die smikkelden lekker hun buikjes rond. Frans bakte de pannekoeken, Nel en ik gingen een opruimklusje doen.

Maar bovenal wil ik even stil staan bij het feit dat het vandaag intussen alweer vijf jaar geleden is dat mama overleed. Eerst dacht ik: ik zoek wel een mooi en passend gedichtje, maar ik kon niet iets vinden wat naar mijn zin was. Gelukkig is er in ons leven nog steeds plaats voor haar. We denken aan haar, we praten over haar, we kijken foto’s van haar en zo… zal ze altijd een beetje in ons door blijven leven.