Jaaroverzicht 2023


Januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December
Ja natuurlijk mocht dit jaar eindelijk ons bos in de schijnwerpers staan. Alle jaargetijden te volgen van afwisselend jaar 2022.
We waren veel in ons bos te vinden!
Dit jaar waren mijn hobby’s ukelele spelen, dwarsfluit leren spelen, breien, lekkers koken, tv kijken, de krans aan de deur versieren, breien, diamond painting en nog altijd heerlijk spelen met etherische olie.
Dit jaar was bewegen mijn ding tijdens wandelingen met vriendin, Kees, Tim, Evaline, de hondjes van de buren. En regelmatig deed ik mee met Nederland in beweging.
Qua reuma leek ik redelijk een vorm te hebben gevonden in balans tussen werk/herstel/ontspanning/actief zijn. Voor het winkelen en museumbezoek nam ik een rollator mee. Dit is een hele fijne oplossing om niet te lang te hoeven staan op mijn voeten.
Op mijn werk was het chaotisch en onrustig tot november. Met gedoe rond uren en werken op andere afdelingen. Vanaf november is er rust en heb ik het weer enorm naar mijn zin. 16 uur op de afdeling met mensen met NAH. Samenwerken met zorghulpen, voedingsassistenten en natuurlijk de zorg. Heerlijk, mij kun je niet blijer maken. Met collega’s volgen we een feedback training die mooie dingen oplevert.
Met ons heerlijke gezin genoten we van onze tuin waarin we met elkaar aan t werk waren, een nieuwe schutting geplaatst hebben en de kersenboom lieten snoeien. Samen met de kikker, de duif die kwam broeden en alle andere grote en kleine beestjes.
Wat hebben we genoten met elkaar tijdens de vakantie in Duitsland met mijn viertjes. Een mooi weekend gehad met mijn schoonfamilie, met zijn 10-en in Zeeland en een fijne geweldige tijd samen met Kees in november.
We gingen met zijn viertjes naar de bioscoop voor de nieuwste films van Marvel. En verder was ik soms een fijne taxi-mamie.
We keken naar de Streamers en genoten omdat vanuit huis kon.
Gelukkig kon ik weer samen met mijn vriendinnetjes afspreken.
Helaas flink geveld door corona, maar voor nu lijkt het wel echt voorbij, geen longcovid.
Tim deed een examen voor jiu jitsu, ging voor een studiereis op stap. Bezocht Noorwegen en doet nu zijn stage op de Veluwe waar hij half intern is.  Gaat goed met hem.
Evaline gaf veel hulp in het huishouden en met de boodschappen. Haalde vol trots haar rijbewijs en startte met een nieuwe mooie opleiding. Gaat goed met haar.
Kees bleef wandelen, 3x per dag. Werkt nog steeds in Zevenbergen. Ging eindeloos oefenen om nu al heel lekker gitaar te spelen. Gaat goed met hem.
Pepsie bleef lekker zichzelf, zoekt ons regelmatig op voor gezelschap. Gaat goed met haar.
Maxi had flinke jeuk op zijn huid, maar voor nu lijkt dat wel een beetje op zijn retour. Zoekt ons altijd op en knuffelt zo graag! Voor nu gaat t goed met hem.