Week 35

Wraps die over waren van het avondeten werden een heerlijke lunch… Evaline maakte er bijna pizza van: ham, geraspte kaas, tomaat in schijfjes en italiaanse kruiden, op elkaar in de oven. Jammie!
Ik werkte extra veel deze week: een afwezige zoghulp, een zieke collega. En ik had al een dienst extra staan. Tussendoor erg veel rust genomen en mijn liefdevol gezin hielp mij bij het huishouden, het koken en steunde mij bij hersteltijd.
Op mijn werk een workshop voor bewoners van de Djembé. Natuurlijk vond ik dat zelf ook wel erg leuk! Collega maakte deze foto.

Voor mijn collega’s met wie ik het laatste half jaar heb mogen samenwerken, had ik een lekkere kaneelstok meegenomen met een kaart vol lieve, dankbare woorden. Van hen heb ik een prachtige bos bloemen gekregen met mooie woorden erin. Het was een mooie tijd samen. We zullen elkaar nog regelmatig zien, dus geen echt echt afscheid. Voor de mannen van de timmerclub had ik roze koeken meegenomen, welke in dank werden aanvaard!

Ik ging naar podotherapie Oosterhout, voor controle van mijn steunzolen. Deze blijken na 2 jaar, nog perfect te zijn, wat mij niet verbaasde: ik loop er erg fijn op. Ik kreeg er complimenten over hoe ik intussen heb leren leven met Fibromyalgie en de Artrose. Dat deed mij erg goed.
Ik speelde ukelele met de buuf en verder bleef ik in en rond mijn eigen kamer/bed/tuin voor herstel en rust.