Week 32


Deze week heb ik 3 dagen gewerkt en daarnaast een training over feedback gehad.
Hoewel het warm was, heb ik tussendoor rust gezocht en gevonden.
Heerlijk gegeten en een beetje in de tuin gewerkt.
Ik oefen regelmatig de ukelele, ben vlijtig met diamond painting en heb gesport met Nederland in Beweging. Lang heb ik dit met gewichtjes van 0,5 kg gedaan, deze week gewichtjes gekocht van 1 kg. Eens kijken hoe of dat gaat!
Het ontbijt in de ochtendzon. Een geniet-momentje in de tuin, onder de parasol samen met een boekje in mijn hand en bij mijn benen Pepsie. Een lekkere lunch thuis is altijd met een beetje extra liefde klaar gemaakt!




Samen stonden we om 6 uur klaar voor vertrek. Wandelen wilden we samen wel, maar niet in de warmte. We reden naar Surrea waar we genoten van zonsopgang, prachtige natuur, ganzen, zwanen, een reiger, konijnen en zelfs oog in oog stonden met een ree. Het gekwetter van vogels, het geluid van de bonte specht, het was een mooie wandeling. Terug bij de parkeerplaats was het nog altijd erg rustig daar, hihi!

Samen met Kees liep ik een wandeling door “ons” bos. Een auto die voorbij reed bracht stofwolken, deze toverden de zonnestralen tevoorschijn… een spannende foto geworden!