Week 20

Een week met de nieuwe normale uren werken = 4x heen en weer rijden.
Het was een gezellige drukke week, waarin ik voor t eerst na corona met een groep bewoners uit ging. Het was geweldig om dit weer te mogen doen.

Een lange wandeling met Tim, was heerlijk. We reden dit keer naar Achtmaal. Hadden we al een poosje niet meer gedaan, wat was het fijn weer even goede gesprekken te hebben samen. In de lucht hartjes en engeltjes!

Een van de vele wandelingen met Kees door ons parkje, eindelijk de gele Lis op de foto gezet.

En ja hoor, lekker weer, kom maar door met die bbq! Tim vond het niet zo nodig dat ik er een foto van maakte, geloof ik! Maar wat fijn dat de bbq weer aan kan.

Alweer een wandeling, maar dan met mijn vriendinnetje. Heerlijk weer, mooi uitzicht in ons mooie fantastische bos.
Verder speelde ik ukelele met mijn buuf. Met Evaline poetste ik ons huis schoon en ging ik op pad om haar telefoon te laten maken.
Kees zijn motor kreeg een grote beurt, nadat die 2 jaar stil gestaan had. Kan Kees er weer veilig mee op pad. En op ons avondje uit, gingen we bij Makro nieuwe zomerkleding voor hem kopen, nu zoveel afgevallen ten opzichte van vorig jaar, nieuwe maat nodig. Zo trots op hem!
En verder nam ik tijd om te herstellen. Dat lukt me steeds beter, om die balans op de zoeken. Dat is fijn, want daarmee hou ik genoeg energie over om naast het werken ook nog vrouw, mama, huisvrouw en vriendin te zijn.