Week 5


Mijn mama en mijn papa, alweer 19 en 18 jaar geleden dat we afscheid van hen hebben genomen. Herinneringen vlogen af en aan. Er werd over gepraat, wel gek dat onze kinderen hen alleen uit onze verhalen kennen.


Op zondag maakten Kees, Evaline en ik een wandeling door Tilburg. Door 2 parken en een stukje woonwijk. We genoten van het prachtige weer.

Op dinsdag was er een jaarvergadering van de PV. Online deed ik mee met de bingo.
Een goodiebag eerder opgehaald waar allerlei lekkers in zat (lees veel te veel suikers) en de bingokaarten. Bij bingo moest je app-en. Helaas, voor mij geen prijsje, wel een heerlijke avond. Samen met Evaline gekeken en natuurlijk de katten dicht bij ons!

Op woensdag de stad in, leverde een flink afgeprijsde adventskalender op van the Body Shop.
Heerlijk veel producten om eens lekker uit te proberen.


Gisteren een lange wandeling met Kees door Surrea. Dit keer kwamen we wel heel dicht bij de nieuwe runderen die het gebied begrazen. En wat een mooie ontmoeting was dat… al eerder hadden we zandsculpturen gezien van deze kunstenaar: Leonardo Ugolini. Gisteren was hij aan het werk en was bezig met het maken van een filmpje voor op de social media.
Wat een verassende wandeling was het zo geworden! En natuurlijk volop genoten van het heerlijke weer.


Tim ging dit schooljaar op de sport Jiu Jitsu. Voor zover als coronaregels het toe lieten heeft hij de lessen trouw gevolgd. Vanmorgen was er tijd voor het examen. Tim deed het supergoed en heeft terecht de gele band gekregen. Op naar nog veel meer sportplezier!
We mochten mee om te kijken en wat vond ik het weer geweldig om mee ontdekken waar onze kanjer iedere week met zoveel plezier naar toe gaat!