Week 50

Een week vrij van mijn werk. De laatste vrije dagen en overuren opgenomen.
Nu start ik het nieuwe jaar gewoon met 5 weken vakantie en een paar extra vrije dagen.
Netjes verdeeld door het hele jaar heen. Afgestemd met mijn 2 fijne collega’s zodat er altijd een AB op de afdeling zal zijn.
Ik maakte wel alvast een concept voor het werkrooster voor het hele jaar.
Ondertussen lakte ik mijn nagels: daar moet je zoveel geduld voor hebben, dus was ik goed bezig!

Ik haalde op donderdagmiddag mijn kerstpakket op in de Kerst-drive-inn. Met spelletjes, een alcoholvrije glühwein, warme chocolademelk en een hapje warm eten. Super leuk opgezet zo!

Een wandeling met mijn vriendin leverde deze boomfoto op: zie jij ook het gezicht met 1 oog, een sip mondje een een prachtig groene rok of jurk?

Pepsie en Maxi genoten van mijn aanwezigheid en waren steeds weer dicht in mijn buurt. Ik vind dat echt zo fijn. Lekker knuffelen, lekker warm en vooral heel gezellig.

Met Evaline ging ik naar Breda, waar zij street art op de foto zette voor een project voor school.
En verder poetste ik met Evaline het huis, zeemde ik de ramen, dweilde ik de vloer. Ik maakte onze auto’s van binnen schoon en ruimde in de tuin de blaadjes van het gras.
Ik dook in de albums van foto’s van vroeger om iets uit te zoeken. Luikjes naar herinneringen sprongen open.
Ik had verdriet om het overlijden van onze overbuuf met wie ik toch wel regelmatig opgetrokken ben, hoewel het laatste jaar niet zo veel meer. Ik trok op een saaie dag mijn mooiste kleren aan. Oefende flink op de ukelele met mijn buuf, maar dat nieuwe ritme is nog best erg lastig!


Met Tim en Kees liep ik een heerlijke wandeling bij Boswachterij Dorst. We zagen er de nieuwe runderen die pas in het gebied zijn komen wonen. We genoten van de rust en stilte.

En vandaag reden we naar het westen. Eerst na de lange rit even ons lijf los wandelen in het park van Sassenheim, daar waar wij ooit verkering kregen! Daarna een bezoek aan het nieuwe kantoor van mijn geweldige broertje. Door naar hun huis waar we nog heerlijk bij gekletst hebben. Alle 4 trots op wat we zelf bereiken, maar bovenal zo trots op onze kinderen!
Ik knipte haren, verzorgde voeten, genoot van thee met mooie muziek en werd helemaal blij van het nieuws dat de Streamers alweer gaan optreden.