Week 43


Eerst maar eens beginnen met lekkers, samen met de buuf. Ik trakteerde kha cake met verse vruchten en slagroom. Samen ukelele spelen is erg leuk en we nemen daar heerlijk tijd voor om langzaam steeds beter te worden.
Hoewel mijn lijf geen zin heeft in de herfst (lees: heel veel pijn voelen) probeer ik zo goed mogelijk alles toch te blijven doen. Wat vaker een rustmoment overdag nemen en de warmte opzoeken.
Ik had contact via mail met een lotgenootje die hetzelfde ervaart, fijn te weten dat ik niet de enige ben.
Ik werkte mijn diensten weer vol enthousiasme.

Ik harkte 2 volle grote zakken blaadjes uit de achtertuin en ging wandelen met mijn vriendin. Daar kwamen we deze prachtige paddenstoel tegen.
Ik ging naar de tandarts voor controle (geen gaatjes!) en de mondhygiëniste was ook tevreden over mijn gedane arbeid.
Met Kees zocht ik zijn kleding uit, vorig jaar winter deed hij met wat hij had, intussen vele kilo’s lichter toch nieuwe warme kleding nodig.
We gingen naar het westen voor een feestje met onze bijna jarige neefjes.



En natuurlijk vierden we Halloween in de straat. In kleine groepjes, allemaal lekker laten schrikken en toverden we samen snoepjes in mijn pan. Zo leuk om te doen.
Kees zette een apparaatje aan die sneeuwvlokken projecteerde op de garage en en een laser met rode lichtjes. We hadden via bluetooth een boxje aan met Halloween geluiden.
Voor het eerst dit jaar hadden we een rookmachine staan. Met de afstandsbediening konden we de kinderen lekker laten schrikken van het geluid en de rook, voordat we de deur open deden! En natuurlijk was ik verkleed als (lieve) heks. Evaline deed dit jaar ook mee en vond het stiekem eigenlijk best heel erg leuk!!! Ons vogelhuisverschrikkerlichtje deed ook weer mee buiten!