Week 40


Deze weel 4x naar mijn werk. Voor werken, voor een cursus bewegen (hoe maak je op een veilige manier transfers met bewoners van stoel in rolstoel). Daarnaast was er een ouderavond voor de studie van Evaline. Lekker online: geen reistijd en toch alles te weten komen!
Op woensdag gingen we op kraamvisite bij onze overburen. Hun 2e kindje, alweer een zoontje.
Ik maakte het huis schoon, nam tijd voor herstel. Ging wandelen met een vriendin en deed een bakkie met de buuf. Met Kees wandelde ik vele avonden na het eten mee. En onze avondje samen hebben we heerlijk op onze ukelele samen gespeeld en gezongen, haha… over een poosje filmpjes op youtube?!!

Als opdracht voor mijn werk maakte ik een serie foto’s van Pepsie en Maxi.


Hoera…. het is helemaal klaar buiten. De gevel is gereinigd, de zonneschermen hangen weer en gisteren hing Kees en nieuw cijferplaatje op. We zijn blij met het resultaat. Geen lelijke vlekken meer, de voegen nu overal weer stevig en netjes. Het huis kan er weer voor heel lang tegen!
De voortuin nu wel erg saai, maar daar gaan we voor sparen en een mooi plan bedenken. In het voorjaar wordt dit onze nieuwe klus.

Haar volg ik al vele jaren op internet. Nu zij een boek heeft geschreven, wilde ik dat natuurlijk erg graag lezen. Dus in de pre-order gekocht en zij heeft het ook nog gesigneerd.