Week 4





Een week waarin ik 4 dagen werkte en 1 dag vergaderingen had en mijn oude collega uit Goirle een rondleiding gaf. Per 1 februari komt zij werken bij ons in het team. zo leuk!
Ik had last van de vaccinatie. De plek was erg pijnlijk/beurs. Ik had fikse hoofdpijn en was flink moe. De eerste dag was ik ook nog misselijk. Maar, alles beter dan corona!
Een week waarin ik wat vermoeid raakte. Het is fijn op mijn werk en ik  stortte mij met tomeloze energie er vol in. Ze zien wie ik ben, begrijpen wat ik kan, ik wordt gewaardeerd en mijn talenten mag ik in gaan zetten. Ik kreeg er vleugels van. Rende, huppelde, danste rond…
Tot afgelopen week, toen was het wel een beetje te veel, zucht…
leer ik het dan nooit: iets met balans rust-drukte-ontspanning-inspanning?
Samen met Tim die een week vakantie had, ging ik 2 dagen op stap.
Twee geweldige dagen.
De eerste dag reden we naar de Zandmotor. Eerder was ik daar al eens geweest met Kees. Het verhaal was inspirerend voor Tim en nu was daar het moment. Een prachtige dag met volop zon, niet te koud en vooral heel rustig op het strand.
We maakten foto’s van de omgeving, elkaar en ons samen.
De tweede dag gingen we foto’s maken van het thema architectuur. Samen op zoek naar de mooiste plaatjes. Gaat het ons een jaar lukken om elke week volgens een thema foto’s te maken?