Week 47


Jaaaaaa…. zo leuk om te doen! Zomaar een cadeautje van Sinterklaas voor ons allemaal. Ieder jaar weer doe ik het met zoveel plezier. Intussen wel heel voorspelbaar, maar de spanning van wat er in zit blijft!
Op het raam Gluur-pietjes. Een speurtocht door de wijk voor de kids. Overal zie je ze hangen en natuurlijk doen ook wij mee.

Deze week werkte ik 3 dagen, dat is best wel fijn eigenlijk. Meer rust, meer afstand.
Het is telkens weer afscheid nemen nu van de verschillende collega’s.
Tijd en energie blijft er over om dingen thuis op te pakken, heel fijn.
Goede gesprekken met lieverds. Creatief bezig zijn. Huishoudelijk werk wat niet meer blijft liggen. Super! Maar vooral ook tijd om steeds weer te herstellen van t werken.
De zonnige foto is van de laatste ochtendrit naar Goirle. Wauw, wat geniet ik telkens weer van alle prachtige luchten onderweg.


Zaterdag was ik samen met Evaline op stap. Eerst samen bij de kapper geweest die heur haar netjes gemaakt heeft. Daarna met haar in Breda cadeautjes gekocht voor de clienten op mijn werk. Ik wil de laatste avond een bingo doen en daar de cadeautjes laten kiezen.
Daarna hebben we allebei nog een piercing laten zetten in ons oor. In de avond zongen we mee met Let’s Sing op de switch.