Vakantie


Na de 2 weken in de zomervakantie, heb ik nog recht op veel meer vakantiedagen.
Deze week was ik vrij. Kees werkte vanuit huis gewoon door. Tim had zijn stage vanuit huis. Evaline werkte extra veel in de winkel en was druk met verschillende opdrachten voor school.
Toch was er tussendoor tijd voor elkaar, maar ik had ook veel tijd voor mijzelf waar ik dankbaar gebruik van gemaakt heb.
Op maandag wandelde ik met Tim door het bos. Genoten van zijn gezelschap, de zon, de paddenstoelen en de geweldige gesprekken samen.
Ik ging net als elke maandag naar de verschillende supermarkten voor de verse boodschappen voor de week.

Een van de vaste dingen in de herfstvakantie is immers het uitzoeken van kleding, oude weg, nieuwe kopen. Samen met Evaline reed ik naar Dordrecht. De Primark en al die andere leuke winkels. We gingen op dinsdagochtend heel vroeg en wat was het gelukkig erg rustig. We kwamen met tassen vol leuke dingen weer thuis. In de avond deden we samen een spel op de Nintendo. Een heerlijke dag was het zo!

Woensdag was een rustige dag en toen ik wat langer op bed bleef liggen kwam Maxi daar gezellig bij liggen. In de middag deed ik Nederland in Beweging mee en na zijn werk ging ik samen met Tim naar Breda. Ook hij kocht er tassen vol leuke kleding. Ook op dat moment was het er heerlijk rustig. Fijn dat wij nu voorbereid zijn op de winter met kleding!

Op donderdag maakte ik een heerlijke wandeling door het parkje bij ons. Ik werkte hard in de voortuin en de achtertuin. Gras maaien, snoeien en alle blaadjes opruimen. Trots en blij met het resultaat.

Op vrijdag had ik niet zo een beste dag, veel pijn. Ik kon er nu even goed aan toe geven. Dat was goed, maar maakte wel heel veel los. Ik werkte wel alvast de adressenlijst bij omdat we de kerstkaartjes aan het voorbereiden zijn!

Gisteren, zaterdag heb ik lekker uitgeslapen en daarna bakte ik koolhydraatarme kaneelbroodjes, nomnomnom!