Verrassingsdag


3 jaar lang dacht Evaline dat haar eerste rijles op haar verjaardag zou zijn, net als bij Tim.
Haar kennende zou zij zich daar van te voren lekker druk over maken, goed nerveus van worden en van alles in haar hoofd halen. In april heb ik dus op tijd al een afspraak gemaakt met dezelfde rijschool, maar dan voor afgelopen zaterdag.
Een verrassingsdag voor haar.
Ik had haar verteld dat we naar de opticien zouden gaan en zij op tijd klaar moest zijn.
Ze was netjes op tijd klaar, die opticien was pas in de middag!!!
Wat een verrassing was dat voor haar, maar stiekum was ze wel blij dat nu de eerste les geweest is. Haar verjaardag is precies in de week waarin ze examens heeft: niet handig om daar dan ook nog de spanning van dit bij te hebben.
Zelf zei ze: Ik heb nog niets kapot gemaakt, dus het ging best goed!
Ze kreeg veel complimenten van de instructeur, ze heeft er aanleg voor.
In de middag gingen we samen eerst naar de opticien. Tijdens het werken op de computer heeft ze veel last van hoofdpijn. Na het meten bleek een bril niet nodig. Belangrijker is het om regelmatig even van het scherm weg te kijken, in de verte te turen.
Ze kreeg een set nieuwe kleren van mij en tot slot gingen we samen naar de kapper.
Nog steeds knip ik het haar van Kees, Tim en Evaline, maar het haar van Evaline is pluizig aan het worden. Ik snapte niet goed waar dat aan zou liggen. De kapster wist het wel. Gaf tips en adviezen. Ik leerde hoe ik heur haar kan polijsten en nu gaan we samen zorgen dat heur haar weer gezond wordt en blijft. Mijn kniptechniek is wel perfect, de verzorging die Evaline daarna deed was niet goed. Haar kapsel en het effect van de eerste verzorging zijn nu al goed zichtbaar en wat is zij blij met het resultaat.
Om de superfijne en gezellige dag lekker af te sluiten keken we samen naar een film op Disney Channel,
Allebei zo genoten van de spannende, leuke, lieve en gezellige dingen!