Week 23


Deze week genoot ik van zon, warmte en gezelligheid in en om de tuin.
We aten als altijd weer erg lekker. Deze maaltijd van sla met een frikandel speciaal is gek genoeg een van mijn favorieten, vroeger at ik dit echt nooit!
We maakten met de ijsmachine (die ik kreeg voor mijn verjaardag) de eerste keer (koolhydraatarm) ijs en het smaakte echt super lekker!
Samen met Kees, Tim en Evaline keek ik alle kleding in de kasten na. Doen we normaal in de voorjaarsvakantie en gaan daarna lekker nieuwe dingen shoppen… maar we mochten niet echt winkelen gaan, dus hebben we even gewacht. 3 volle zakken gingen naar het goede doel. Het aanschaffen van nieuw? Daar pakken we internet wel voor.

Kees maakte verschillende klussen af deze week.
Ons zonnescherm beneden gaat nu elektrisch en kunnen we ook vanuit de app bedienen. Dat is natuurlijk veel gemakkelijker dan met een stok naar buiten en het scherm omhoog of omlaag draaien!
Het plafond in de badkamer is erg mooi geworden, nu ben ik er bezig met de kozijnen van de deur en het raam.
De aanhangwagen is als nieuw geworden en klaar voor gebruik. Tim begon er mee, Evaline en Kees maakten de klus verder af. En ik? Ik maakte de foto’s en bracht de afval naar de milieustraat!
In de achtertuin snoeide Kees de druif en sproeide het gras een aantal dagen: dat werd helemaal geel. Samen weten we de tuin goed netjes te houden.

Op vrijdag was ik naar het ziekenhuis voor het eerste onderzoek bij de reumatoloog.
De klachten die ik heb zijn langzaam steeds meer aan het verergeren en de huisarts stuurde mij nu door. Een lichamelijk onderzoek, een vragenlijst, bloedonderzoek en foto’s. De uitslag mag ik over 2 weken ophalen. Hoewel de arts al wel een idee heeft.
Verder ging ik 2x met Tim fitnessen en heb ik lekker gewandeld.