Week 21


Yeah, wat was dat heel veel blij… sporten bij de sportschool, maar dan buiten. Met gepaste afstand en op afspraak. Deze week al 2x geweest. Met aan het einde van het pad mijn trouwe maatje die op me staat te wachten.

Wat bloeien de winterviolen nog vrolijk door. Ik geef ze braaf veel water zodat ze niet zullen uitdrogen. En de appelboom begint al echte vruchten te maken, jammie!

Veel details liet ik nog niet los, wel dat Kees veel aan het klussen is. Hierbij het resultaat van een week voorbereiden en een dag hard werken: een geheel wit, schoon, redelijk glad plafond in de badkamer. De laatste keer dat ik het wilde schilderen kwamen alle verflagen naar beneden. Nu is het weer supernetjes. Zo fijn dat Evaline en Kees dit samen hadden opgepakt.

Ik was veel op mijn werk te vinden en buiten werktijden om ook daar nog volop mee bezig. We hebben een tijdschema gemaakt waarmee we hopen wat meer duidelijkheid te creƫren voor iedereen. Ook heb ik wat spulletjes gekocht waar behoefte aan was. We maakten samen het rooster voor september en oktober. Afgestemd op elkaar moet het vast goed komen allemaal!
Onderweg naar huis van die prachtige zonsondergangen, wauw. En als ik dan thuis kom en in de voortuin staat de roos zo mooi te bloeien: dat is fijn thuis komen!!!