Week 19


De week waarin we te horen kregen dat de 1,5 meter maatschappij nog wel even gaat duren tot er een vaccin is. Maar ook waarin de stappen naar meer bewegingsruimte werden verteld.
Kees en ik waren in het bos te vinden, samen voor een heerlijke wandeling. Het mooie steeds meer groene bos, vol vogelgeluiden.

Evaline maakte mijn hoofd supergaaf. Een nieuwe pallet voor oogmake up moest getest worden! Ik was blij met het resultaat en trots op wat zij kan maken, wat is ze toch creatief!

Samen met Pepsie en Maxi reed ik naar de dierenarts. Die 1,5 meter afstand was lastig maar wel goed te doen. Geen hand bij binnenkomst. Niet je dier zelf vasthouden als t geprikt wordt. Maar… gelukkig bleken beide katten kerngezond. Een schoon gebit (voer wat ze nu krijgen voorkomt echt de tandplak, ontstekingen en gaatjes) waar ik heel blij van werd. Beide weer gevaccineerd voor een heel jaar. Op de foto klaar bij de dierenarts en het liefst nu zo snel mogelijk weer terug naar huis!

Ik maakte de voortuin onkruid vrij. Genoot van de zon, warmte en gezelligheid op straat. Toen zag ik opeens ook dat de krans nog in paas-stijl was! Dus deze maar gelijk lekker in het lente-gevoel gemaakt.

Evaline ging vrijdag voor een onderzoek naar haar intelligentie. Als stap 1 in het onderzoek of zij dyslectisch is.

Toen ik zaterdagavond van mijn werk naar huis reed zag ik deze prachtige lucht: het was zo stil op straat dat ik even kon stil staan om deze foto te maken!

Op moederdag maakte ik er op mijn werk een lekkere dag van (met taart en croissant gele room met aardbeien). Thuis kreeg ik een restaurant waardig diner met zalm, waar ik zo gek op ben! Ik werd verwend met lieve knuffels, mooie woorden en fijne cadeautjes. Kees had hetzelfde maar dan met biefstuk!!!