Week 18

Intussen zijn wel al weer 7 weken in en om huis te vinden.
Toch zie ik het drukker worden, op de weg naar mijn werk. Maar ook in de winkelstraten.


Koningsdag 2020. In alle vroegte stond Evaline op om mijn ogen mooi oranje op te maken.
Ik had een zelf gemaakt shirt aan, rood-wit-blauwe ketting en hoedje erbij.
Op mijn werk maakte ik samen met cliënten een rood-wit-blauwe fruitspies van braam, peer en framboos. Ook maakten we een toetje van blauwe bessen, griekse yoghurt en aardbeien.
Dar werd lekker van gesmuld door allemaal!

Voor Evaline haar 2e week vakantie. Ze heeft heel veel gewerkt. Natuurlijk was er tijd om wat leuks te doen. Ze wilde graag ouderwets lekkers bakken. Ze maakte cupcakes en een prachtige taart. Die heb ik op vrijdag op mijn werk gedeeld. Evaline het plezier van bakken, de cliënten het plezier van het opeten!
Tim had wat toetsen en lessen deze week, was daar druk mee.
Kees werkte, net als ik gewoon lekker door.
Op dinsdag hoorden we dat we geen bescherming meer hoeven te dragen op mijn werk, dus zonder mondkapje en handschoenen. Wel zo prettig voor onze cliënten die ons nu weer goed kunnen zien en ook goed kunnen verstaan. Want je bent slecht te verstaan achter zo een kapje.

Ik verfde deze 6 planken deze week. Zij zijn bedoeld voor de aanhanger. Nieuw hout wat we al een poosje hadden klaar staan. Eerst netjes overal in de grondverf, daarna 2 lagen lak er over heen.

Vanuit mijn werk is er een sportieve groep op WhatsApp gestart. We vertellen elkaar wat we doen en stimuleren elkaar om lekker te blijven bewegen. Ik deed mee met de oefeningen uit de groep, maar deed ook gewoon mijn vertrouwde Nederland in Beweging.

Eerst dacht ik: een leuk cadeau voor vaderdag. Toen ik de portrettekening binnen kreeg kon ik niet meer wachten en heb m gelijk aan Kees cadeau gegeven. Zo leuk! Eus Roovers maakte deze portrettekening nav een foto van Kees die ik gestuurd heb. We kregen er ook nog een boekje bij met allerlei andere tekeningen. Zo gaaf!
Samen waren we donderdagavond even op stap gegaan, was heerlijk, tijd om bij te kletsen en gewoon te genieten van elkaars gezelschap.