Week 49


Diep in gedachten bij mijn lieve familie. Een lastige dag was het voor hen. Ik stuurde liefde, licht en kracht.

Tim ging een dag met Kees richting Zevenbergen. Tim liep een dag mee met een van de collega’s van Kees. Hier staan ze klaar om samen buiten een kijkje te nemen naar het uitgraven van de haven. Wat heeft Tim veel gezien, gehoord en geleerd. Een bijzondere dag was het.

Bij het maken van de kerstkaartjes ben ik niet alleen, maar houden de katten mij gezelschap!
Alle kaartjes zomaar klaar voor 5 december en lekker op tijd op de bus gedaan. Trots op het resultaat! Evaline maakte de kerstbal van de tekst die ik haar gegeven had. Ik maakte de voorkant van een stempel met watervaste inkt en ingekleurd met brushstiften.

Met Kees een wandeling door de binnenstad van Breda, het blijft toch prachtig zo, die verlichtte haven.

Wat leuk: Spotify maakte voor mij een afspeellijst van alle liedjes die ik afgelopen jaar veel geluisterd heb. En ja, het was echt geen verrassing: ik luister erg graag, net als vorig jaar naar Guus Meewis.

Wat superfijn dat ik altijd weer even langs mag rijden voor vragen of een beetje hulp. De eigenaar van de garage waar wij hier vanaf het begin naar toe gaan staat echt altijd voor ons klaar. Dit keer was het om het piepen van mijn stuur. En dat blijkt “alleen maar” ouderdom te zijn, gelukkig!!!