Sinterklaas


Elk jaar dat Kees al bij mij is, dit jaar dus 30 jaar!!! heb ik zijn schoen gevuld.
Natuurlijk doe ik nu niet alleen die van hem, ook die van de kinderen. Zo leuk om hen te verrassen! Ik maakte er een kunstzinnige foto van.
Toen Tim zijn vriend er was, afgelopen maandag heb ik ook zijn schoen gevuld. Hij was erg verrast, wist niets van mijn jaarlijkse actie!!!
Het werken op 4 ochtenden bij mijn lieve vrienden is een goed ritme. Voor hen: ze weten wanneer ik er ben, voor mij: ik hou met afspraken rekening.
Kees en ik reden naar het mentorspreekuur waarin we heel veel moois hoorden over hoe Evaline redelijk soepel en heel sterk haar overgang van Mavo naar Havo wist te maken. Dikke trots en natuurlijk zien we thuis ook wel dat zij er echt hard voor aan het werk is.
De week was verder gevuld met veel extra kleine afspraken en vloog snel voorbij.
Op zaterdag was ik met Evaline naar Time2pierce gegaan. We hadden immers een tweede piercing gewonnen en die hebben we laten maken. Beide vol trots, niet helemaal hetzelfde gedaan. Nu goed zorgen voor hygiƫne en tijd om het goed te laten genezen. Daar staat tussen de 8 en 10 weken voor.

Op zondag ging ik zapp-en met dit keer een klein ploegje. We genoten van het heerlijke zonnetje. Nog even een bakkie na gedane arbeid, voor we weer naar huis gingen.


Toen ik thuis k wam besloot Kees de tuin voor en achter weer in het gezellige licht te zetten. Ik maakte de tuin voor en achter klaar voor de winter. Nog een keer alle blaadjes van het gras en gemaaid. Alles geveegd, gesnoeid en opgeruimd. En natuurlijk nog even tijd voor een paar gezellige foto’s! Want de herfst maakt alles mooi. De vlinderstruik is na het snoeien nog nieuwe blaadjes aan het maken. Tim zag een grote berg paddenstoelen. De roos lijkt nog steeds te willen bloeien. De forsythia maakt al nieuwe knoppen. In de voortuin bij de voordeur staan de violen gezellig te bloeien.