Alweer een week



Sommige weken lijken enorm snel voorbij te vliegen.
Deze week reden we op maandagavond naar de Nassau. Wat mogen wij van school verwachten dit jaar en wat verwachten ze van ons. Goed om er geweest te zijn, hoewel we niet heel veel nieuwe dingen te horen hebben gekregen.
Op woensdagavond was ik namens onze buurtpreventiegroep op het gemeentehuis. Daar nam de wethouder afscheid met wie we samen de Lancering van onze Buurtpreventie gevierd hebben. De foto’s op een kaartje afgedrukt, een bloemetje erbij en natuurlijk vooral heel veel dank voor alles wat ze voor ons mogelijk gemaakt heeft.
Sporten was deze week lekker afwisselend. Wandelen en fitnessen. Samen met mijn wandel-vriendinnetje ging ik zwemmen. Dat was erg fijn. Het komende half jaar gaan we 2x per maand dit proberen vol te houden. Op zondag waren we na lang weer eens lekker met zijn drietjes!
Samen met Kees maakten we de logeerkamer, waar ik zoveel op slaap, gezellig. Het stoeltje kleurt mooi en met een dekentje erin een heerlijk plekje voor Maxi.
In de woonkamer tijd voor echte lampen boven de tafel. Kees maakte van een steigerbuis het ophangsysteem. De eerste lamp hangt, de tweede was niet meer in de winkel maar is besteld.
Helemaal blij mee dat het zo steeds meer aangekleed wordt in huis!