Week 35






De eerste week van Tim van zijn 2e schooljaar. Twee dagen ging hij naar school. De rest van de tijd vulde hij met zijn vrienden. Daar was de laatste 20 weken niet veel tijd en energie voor geweest. De start op school was goed.
Deze week werkte ik alweer extra en was zo blij dat Tim en Rik beide op donderdag thuis waren. Zo konden we lekker met elkaar wat leuks ondernemen.
Onze enthousiaste verhalen over het blotevoetenpad hadden Tim en Rik nieuwsgierig gemaakt. Dus ook met hen ging ik daar eerst lekker lunchen en daarna de fantastische wandeling doen.
Voor RIk de eerste kennismaking en gelukkig pakte dit heel goed uit! Nog even het vakantiegevoel vastgehouden!
De jongens hadden samen op woensdag lekkers gekookt. De dag waarop Kees en ik allebei laat thuis waren.
Ik had voor de buurtpreventie een kennismakingsgesprek met de nieuwe wethouder, net na mijn werk. Een goed gesprek was het, waar we allemaal tevreden over waren.
Voor de buurtpreventie heb ik weer veel dingen opgepakt deze week. Waaronder het voorbereiden van onze speciale activiteit in de Week van de Veiligheid (oktober) en het voorbereiden van de nieuwsbrief.
Op donderdagavond had Evaline onze hulp nog even nodig voor schoolzaken.

Vrijdagmiddag gingen Kees en ik samen lekker op pad. We hebben een bijzondere slagerij in de buurt bezocht en er lekker vlees gekocht.

Het weekend vierde de beste vriendin van Evaline haar verjaardag. Ik mocht met haar mee. Er was een heerlijke middag vol fijne gesprekken en spelletjes met de kleintjes. De avond met een sta-tafel-bbq was echt super geslaagd. Daarna ging ik lekker terug naar huis, Evaline bleef nog een nachtje logeren.
Ondertussen waren Tim en Kees bij de verjaardag van Kees zijn neef. Waar zij het ook erg gezellig gehad hebben.