Week 34





Evaline gaat weer naar school = spannend.
De eerste introductie op Havo. De eerste echte les-dagen. De kennismakingsdag hier heel vlakbij op de Warande. Een dag waarop heel Havo actief verschillende spellen doet. Veel klasgenoten mopperen dat ze zo ver moeten fietsen, Evaline gniffelt: zij hoeft dit keer juist niet ver!!!

Kees haalt zijn broodnodige diploma Vol VCA. Dit had hij nodig vanaf dat hij in Zevenbergen aan het werk ging. Hij haalt het met glans: een 9,1 = heel trots op hem!!!
De laatste week van Tim zijn stage/vakantiewerk. Na 20 weken is het tijd voor afscheid. Hij en zijn begeleider hebben er beide moeite mee. Tim koopt een mooie mok en vult deze met snoep. Voor alle collega’s maakt Evaline de zo gewilde stroopwafelcupcakes. Deze vallen bijzonder in de smaak, maar dat wisten wij wel! Tim krijgt een veiligheidshelm en wat gadgets mee naar huis en de belofte om contact te houden. Wat een waanzinnige ervaring heeft hij op mogen doen. Veel verschillende klussen gedaan, op verschillende plekken buiten mogen kijken en zo ongelooflijk veel geleerd. Met heel veel enthousiasme, nu hij weet waar hij voor leert, gaat hij het tweede schooljaar tegemoet.
 


Op zaterdag vieren we het straatfeest. In de middag is er koffie en bakken we zelf taarten. Ik maakte een monchou taart en een appeltaart. De spelletjes in de middag zijn gezellig. Het weer werkt prima mee. In de avond eten we chinees die gehaald werd. De pubquiz heb ik met mijn groepje gewonnen!!! Daarna ging ik moe naar huis. Het feest ging door tot 0.00 uur en was fantastisch.
In de voortuin had ik het gat van de regenpijp gevuld met wat potgrond en zaden. Intussen groeien de bloemen en zonnebloemen tot grote hoogte!
Wat een gezelligheid zo bij de voordeur, zo gaaf!!!
De struikjes bij de stoep had ik gesnoeid en ze bloeien opnieuw en nu zo vol geel: wauw.
Ik pluk in de tuin lekker vers fruit: aardbeien, bramen en ja zelfs de eerste blauwe besjes: jammie!!!