Week 33

 
 
De laatste week van de zomervakantie van Evaline.
Op dinsdag laat ik mijn auto thuis en zet zij hem voor mij in de wax. Het is zo verschrikkelijk mooi geworden dat ik veel reacties hierop krijg!
Ik haal van de cadeaubon die er nog van mijn verjaardag lag een gezellig vaasje.
Deze week werk ik nog 1x extra en lopen we elkaar net mis… zij werken, ik vrij en andersom.
Op donderdag voordat zij gaat werken gaan we samen in de stad ontbijten: was even heel lekker en gezellig!
Evaline bakt heerlijke cupcakes met rode besjes.

Samen met haar gaan ik nog eens een uur bowlen. Zij heeft vroeger altijd met rekjes gespeeld. de bal bleef vanzelf op de baan. Nu kunnen die rekjes echt niet meer en moet ze dus opnieuw leren te bowlen. Het lukt haar deze middag echt steeds beter en ze gooit nu en dan lekker alles om.
In de vakantie hebben we afgesproken om samen de hele serie van de films van Harry Potter te gaan bekijken. Elke week eentje. We houden dit lekker vol en vinden het zo gaaf om nog beter het verhaal te begrijpen en nog meer de effecten in de film rustig te beleven.
De laatste lange werkdag voor Evaline is echt een lange ivm de braderie in de stad. Ze heeft er niet veel zin in en inderdaad, ze mag in de kraam staan: niks voor haar. Maar dapper slaat ze zich er door heen.
De zonnebloemen in de voortuin beginnen nu echt wel heel mooi te worden!

In de kast onder de trap is Kees vlijtig bezig geweest. In de planken een sleuf gefreesd. Daar een strip van ledlicht in vast gemaakt. Alle lichtjes gaan tegelijk aan als de sensor beweging meldt. Wauw… dit is echt heel cool!!! En wat een licht zo kan ik echt alles gemakkelijk terug vinden, Natuurlijk heb ik de kast wel gelijk even netjes uitgezocht, gepoetst en terug ingeruimd!