Deze week


Deze week haalde ik in wat er vorige week was blijven liggen. Maakte Evaline een gezellig bosje bloemen van bloemetjes uit de tuin.

Foto’s van bloemen in de achtertuin. Eigenlijk zijn de bloemen in de bakken eetbaar, maar ze staan zo leuk en de bijen zijn er zo gek op… we laten ze lekker staan. De vlinderstruik die ik vorig jaar van lieve vrienden kreeg, staat ook in bloei, en hoe?!

De eerste tomaat die rood aan het kleuren is… de plant groeit vlijtig door, er zitten nog vele tomaatjes aan en er komen nog altijd nieuwe bij, jammie!
Had ik de eerste vergadering over onze activiteit bij de Week van de Veiligheid, met ons buurtpreventieteam.
Ging ik met Evaline haar boeken voor school inleveren en gelijk nieuwe spulletjes kopen voor het komende schooljaar HAVO 4.
Liet ik mijn orthese (zilveren splint) bijwerken. Hij werd wel erg dun en ruw op het plekje waar ik blijkbaar veel bewegingen maak. In april 2020 mag ik een nieuwe laten maken.
Ging ik voor het eerst naar een nieuwe kapsalon. Brrr… dat vind ik pas eng: vreemden die ik niet ken en die dan moeten zorgen dat mijn haar goed zit. Maar…. gelukkig was het een lieve vreemde die heel goed luisterde en wat ben ik blij met het resultaat!

Kregen we de foto’s van de fotoshoot binnen. Heel trots op ons heerlijke gezin.

Ging ik sporten en stond mijn autootje bijna helemaal alleen in de verte trouw te wachten op mij!

Was Maxi ondeugend: mag niet op tafel komen. Had dat toch gedaan en ging vrolijk het water uit mijn beker zitten drinken, duh!!!

Vandaag was het tijd voor mijn favoriete klusje. Dit vind ik zo leuk om te doen. Ik word daar zo blij van. Een nieuwe (schooljaar)kalender invullen. De verjaardagen van lieve mensen, de vaste afspraken, klusjes die ik per kwartaal plan om te doen, welke afvalbak er geleegd moet worden en alle nieuwe (eenmalige) afspraken die alweer gepland staan. Heerlijk!