Twee weken


Een dagje er op uit, samen met Evaline.
We reden naar Sassenheim. Het graf van mijn vader weer netjes schoon gemaakt. We kwamen er nog een tante en oom van Kees tegen. De markt had er heerlijke stroopwafels!


Een avondje samen met Kees werd er eentje met zijn viertjes. We reden naar Tilburg en de kids gingen maar wat graag mee. Tim kocht er nieuwe kleding, Kees een zomerjas. Op het dak van de parkeergarage deze prachtige zonsondergang.


De warmte is redelijk uit te houden geweest. Rond 12 uur deed ik alle ramen en deuren dicht, de zonneschermen naar beneden en op de zolderkamer en slaapkamer de airco aan. Buiten in de tuin een badje om verkoeling te zoeken na de warme reis van werk naar huis.


Ik ging op bezoek bij heel lieve vrienden en nam een bosje bloemen mee die ik uit de tuin geplukt had. Zo een leuk bosje, dat moest even op de foto hoor!


Met Evaline ging ik deze week een dag samen op pad waarbij we begonnen met sporten, daarna een lunch bij de Mac en daarna gave boodschapjes in de stad.


Maxi zit graag bovenop de drempel! Zijn oogje is intussen weer genezen, gelukkig.


Tim zijn stage zit er op en nu is hij daar bezig met vakantiewerk. Zijn stage afgerond met een geweldige 8! Om te reizen heeft hij een auto van de zaak mee gekregen, dat is wel erg luxe!
We hadden met de buurtpreventie een vergadering. Dat was alweer lang geleden: de vorige vergadering was in september! Een fijne vergadering met een geweldig team waar ik zo trots op ben.
Met mijn vier meiden hadden we een fantastische avond. Heerlijk om weer uitgebreid bij te kletsen en elkaar te feliciteren met de geslaagden.

Met zijn drietjes: Tim, Evaline en ik, gingen we naar de bioscoop. Echt een geweldige film: Aladdin.